NOTD

Idag målades det med Blue Sparrow från China Glaze. Det räckte bra med två lager tyckte jag men man måste helt klart ha ett överlack. Jag tog mitt från Viva la Diva som fungerar finfint! Men istället för att häcka här med bloggen ska jag genast bege mig till närmsta dumburk för att se Sverige vinna (förhoppningsvis). Ha en fortsatt trevlig kväll! :)






Kommentarer
Postat av: Peter

Blue sparrow är verkligen underbart snyggt. Samma på fossingarna? själv har jag haft Mavala Los Angeles men ska ta bort det o byta till Mavala Tobago på naglar o tår, tänkte göra det innan läggdags. Härliga nagellacksbilder du levererar Johanna! Vilket härligt lackintresse vi har Johanna! Ha en fortsatt trevlig kväll/Peter

2008-06-10 @ 22:34:47
Postat av: Sminkan

Supersnygg bild! Blue Sparrow är jättefint! Lustigt nog har jag själv aldrig orkat ha det någon längre tid. ajg ledsnar på det jättefort även om jag gillar det. Konstigt.

2008-06-10 @ 23:13:17
Postat av: Johanna

Peter: Visst är det underbart! På fossingarna har jag ett nytt från Nivea, färgen heter Jam och ser faktiskt ut som sylt! Tobago blir nog snyggt på både naglar och tår tror jag :) Tack så jättemycket och det är alltid roligt att ha någon att diskutera lack med! Det är ju så kul :)



Sminkan: Blue Sparrow är verkligen en kanonfärg! Men jag upplever samma sak som dig, att man tröttnar väldigt fort. Jag tror nog att jag ska byta till ett annat ikväll. Haha

2008-06-11 @ 10:26:33
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Jean

Tänk...jag blir allt mer och mer förtjust i blått. Både som nagellack och som pigment!

Underbart vacker kulör, så fint till ljumma sommardagar...

2008-06-11 @ 12:35:52
URL: http://skindeepbyjean.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jean: Jag hade först lite svårt för blått men jag tycker om detta lack mer och mer :) Och just denna blåa färg är ju så snygg!

2008-06-11 @ 12:57:53
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0