Dagens inköp: en face mist!

Sedan min Sallander Stay Spray (numera Mimesis Stay Spray) tog slut för ett bra tag sedan så har jag saknat att ha en ansiktsspray för att fixera makeupen med. Lat som jag är (eller nja, någelunda) så har det inte blivit av att köpa någon ny. Men någonstans där i bakhuvudet fanns det ett namn som dök upp, Vitamin E Face Mist från The Body Shop. Sökte lite på Internet igår och fick fram positiva recensioner. Sagt och gjort, jag slog till på ett eget exemplar idag och fick betala 125 kronor för en sprayflaska på 100 ml!

 

Doftar underbart av rosor och är otroligt behaglig, det är iallafall första intrycket. Imorgon ska den testat på allvar då sminket ska på inför skolan. Långa skoldagar brukar oftast resultera i ett blankt och svettigt (ja, det känns så iallfall!) ansikte så jag ska även använda denna till att fräscha upp. Ska bli kul att se hur den ter sig!


Bloggen värms upp

Hej!

Har haft så mycket i mitt huvud den senaste tiden så det har helt ärligt inte funnits tid. Men idag kom jag hem, såg att jag var med på ett hörn i ett gratistidning som delas ut här jag bor och det var då jag insåg hur mycket jag har saknat bloggen. Att få skriva och få kommentarer från er läsare! Hoppas alla hittar tillbaka så småningom även om jag varit borta ett litet tag. Jösses vad mycket jag har att skriva om! Men som sagt:


RSS 2.0