Paket idag!

Jösses, de skickade paketet i fredags och idag så låg det ett paket i lådan. Snabbt! Jag har alltid fått vänta nio dagar efter att de skickat sakerna men denna gång så gick det fortare än en ögonblinkning. Okej, inte så fort men två ögonblinkningar då.

 

Innehållet ser ni ovan. Färgerna stämmer rätt bra överrens med de bilder jag sett. Så på det stadiet är jag nöjd! Nedanför följer det nu lite mer bilder på de färgade lacken:

 

Har jag hunnit lacka något då? Självklart!

 

Det är Color Club Russian Lilac, Misa Honeybunch och överlacket Misa BreaKneck samt ett vitt lack som sitter på naglarna. Russian Lilac är perfekt som grund, färgmässigt. Lite svårmålat, blir väldigt randigt. Men när det vita kom på, glitterlacket och sedan överlacket så blev det bra. Måste säga att Honeybunch är det ultimata glitterlacket, jättefint verkligen! Gör sig nog allra bäst till layering, det vill säga ovanpå ett annat lack. Buff & Natural får ni se en annan gång!


Nu så är den här!

 

För ett bra tag sedan så skrev jag om att Maybelline kommit med en flytande variant av deras populära Dream Matte Mousse foundation. Idag så lämnade Emma en kommentar och tipsade om att hon nu hade sett Dream Liquid Mousse på Lindex och det betyder att den har nu landat i Sverige! Jag ska spana imorgon!

 


Ny foundation från Max Factor!

 

Som rubriken lyder så kommer det snart en ny foundation från Max Factor med namnet Second Skin. Det är en foundation med en lätt formula, innehåller mycket fukt, ska ge en naturlig finish och ska smälta samman med din egna nyans så att man knappt ska se att man använder foundation. Den ska helt enkelt bli ett med din hy!

Som med alla foundations så lovar den ett naturligt resultat, för det är ju det man vill ha. Men som med vilken ny produkt som helst så blir jag förstås lite nyfiken. 60% fukt innehåller den så den skulle nog funka bra under vintermånaderna då den torra hyn träder i kraft!

Från och med den 2a oktober så finns den i butik och Åhléns kommer att sälja den till introduktionspris! Är ni nyfikna så får ni hålla utkik då!

Sånt här gör en glad!

 

Läste igenom Frida Fahrmans blogg och hamnade på ett inlägg där hon ville ha tips på bra skönhetsbloggar. Signaturen Marie tipsade om bland annat mig. Klart att man blir glad av sådant! Tack Marie! You made my day (evening)!


Pump n' plump?



Hallå! Dagarna går åt till att åka tidigt till skolan, komma hem sent och sedan plugga. Jag är lite för trött för att sätta mig ner och blogga, men nu så fick jag ett ryck att skriva något inlägg iallafall!

För ett par veckor sen så drabbades jag av något konstigt infall som resulterade i att jag impulshandlade ett nytt glans. Behövde absolut inget, och när jag tänker efter så skulle jag kanske kunnat handla något annat för de 109 kronorna som jag betalade. Jag köpte nog detta för att jag trodde att det skulle ge lika fina läppar som Max Factors Lip Volumizer ger, så där snyggt glansiga läppar som är en nyans ljusare än din riktiga läppfärg.

Glanset jag talar om är IsaDora Pump n' Plump Lip gloss i färgen Clear Ice. På beskrivningen så står det: "instantly plumps and smoothes your lips". Blir läpparna plumpade? Nej, jag märker då ingen skillnad. Men den fyller dock i linjerna rätt bra så på det sättet så blir ju läpparna jämnare och kanske upplevs större. Sen så gör ju glanset sitt.

Men jag gillar glosset ändå. Det känns krämigt och mjukt på läpparna. Väldigt glansigt. Men jag köper nog inte det igen. 109 kronor var extrapriset, kostar i vanliga fall ca 140 kronor får 4,8 ml. Dyrt innehåll med andra ord. Jag måste nog få pli på mina impulsköp!

Sminka dig som en vampyr!

Man får väl ändå säga att det råder vampyrfeber. True Blood, den nya serien Vampire Diaries som just börjat i USA, Being Human som gick i somras på SVT. Och så har vi då Twilight. Jag erkänner, jag är en av dem som föll för den första filmen. Vissa faller inte alls, vissa faller hårt. Det är väl något med den där Edward.

 

Lagom tills den andra filmen New Moon kommer upp på biodukarna (20e november) så lanseras det en ny makeupkollektion som har fått namnet Twilight Beauty. I denna kollektion ingår det sedan två stycken olika serier, nämligen Luna och Volturi. De saker som ni ser i detta inlägg är från Lunaserien! Exakt dessa ser ni:

 

- Luna Twilight "First Light" Face glow

- Luna Twilight "Just Bitten" Staining balm

- Luna Twilight "Femme Fatale" Lip gloss

- Luna Twilight "Gleam" Metallic Mascara

- Luna Twilight Color Palette

- Luna Twilight "Mortal Glow" Blushing crème

- Luna Twilight DuWop Lip Venom

 

Fler saker finns, och fler färger! För att spana in dem och den andra serien Volturi är det bara att ni surfar in på Twilight Beauty's hemsida. Och som ni kanske ser så står det DuWop (som är kända för alla deras lip plumpers) på en av sakerna, och detta med anledning av att det är dem som helt enkelt har skapat Twilight Beauty.

 

Vad tycker jag då? Helt ärligt, jag gillar det jag ser. När man hörde om nyheten att det skulle lanseras makeup med inspiration från Twilight så skrattade jag. Men nu när jag ser resultatet så måste jag säga att de lyckats med sakerna (Iallafall med Lunaserien. Volturi är väl mjäh). Jag skulle faktiskt vilja ha det snygga marmorerade pudret. Lite dels för att jag gillar Twilight, men mest för att jag tycker att det är för himla läckert! Bjooti dreglar också över den!

 

Osäker över när dessa saker släpps och om de kan bli tillgängliga för oss i Norden. Dock kan man köpa deras Lip Venom redan nu. Men enligt Nordstroms.com så är det 26e oktober som gäller för de andra sakerna!

 

Bilder från Nordstroms.com


Klickiliklick!



Jag har velat hit och dit, upp och ner, avigt och rätt. Nu har jag iallafall beställt nya lack från Head2Toe. Jag har spenderat timmar på att söka efter passande lack till den bild jag har i huvudet, elller snarare den här bilden kanske. Precis de lack jag ville ha var slut, China Glaze kunde man inte beställa och inte Creative heller. De lack som såg fina ut på sidan visade sig vara borti tok när jag hittade på bilder med lacket på naglarna. Jag var frustrerad ett tag! Jag var ute efter en lilabeigeskimmrig bas till fransk manikyr, sedan ett snabbtorkande topplack och sedan ett fint skimmrande lack. Men till slut hittade jag på fyra bra lack, hoppas jag. Det blev:

  • Color Club Russian Lilac
  • Color Club Buff & Natural
  • Misa Honeybunch
  • Misa BREAKneck top coat

Summan för de här fyra blev $10,45, vilket i svenska kronor är ca 75 kronor. Sedan tillkommer det frakt som jag inte fått reda på än vad den går på men hoppas att det är det vanliga $11,90, och då blir den totala summan ca 160 kronor. Alla lack är på 15 ml styck, vilket är mycket jämfört med t.ex IsaDora som är på 6 ml och Mavalas som är på 5 ml. Hoppas att lacken är lika fina som jag tror att de är när de väl anländer!

Inspiration till hösten!


Nu ni, nu ska ni få en rejäl dos av inspiration till den kommande (eller kanske nuvarande?) hösten! En promobild ska ju ge inspiration så det blir några sådana först:

 

 

 

Det brukar ju oftast vara så att när hösten kommer så inträder de lite mer mörka, murriga färgerna. Men som ni kanske ser på vissa av bilderna så är det lite färg också, vilket jag tycker är kul! Även skira makeuper. Själv så gillar jag Shu Uemuras promobild. Makeupen rakt av är ju inte så bärbar, men man kan plocka element ur den, som till exempel bubbelgumsrosa kinder tillsammans med en blå eyeliner och en bronzig skugga. Bilden ger inspiration, vilket är väl själva tanken!

 

Sen tänkte jag visa urval av produkter som ingår i alla de höstkollektioner som existerar:


 

Ögonlocken är lite för tunga för att rabbla upp alla produkter, men är det något ni är nyfikna på så är det bara att tjoa till! Men jag kan väl lite snabbt säga att om ni undrar över vad den frostade byttan med blått innehåll, svarta pennan och paletten är för någe så kan jag säga att det är en blå eyeliner från Lancôme, en krämögonskugga från Shu Uemura och så är det en läppalett från Laura Mercier! Om det skulle vara någon som undrade vill säga.



 

Lite härliga paletter! Tycker själv att de guldiga skuggorna från Estée Lauder ser riktigt fin ut! Och rouget från Shu Uemura.

 

Bilder från Nordstroms.com

 

Så, lite inspiration som sagt! Nu ska jag pysa till sängen där Seinfeld och sömn väntar!


Nyttigheter till ansiktet

 

Min hy är inte att leka med. Ibland är den torrare än skorpor och ibland ser det ut som om jag har kletat in mig med ett helt Bregottpaket. Det sistnämnda har jag problem med nu. Jag använder primer, mattande puder, rubbet. Men inget funkar. Folk kan ju för sjutton spegla sig i mitt ansikte. Vad göra, vad göra?

 

Jag har en teori att jag kanske använder lite för mycket mattande produkter och att huden i sin tur producerar ännu mera fett. Det är nog så. Eller det ÄR så. Jag gillar min hudkräm från Vichys Normaderm serie som mattar ner lite och ska hålla finnarna borta, men jag har kommit på att jag kan blanda den lite med en enkel fuktkräm. Och det funkar faktiskt bättre. Men jag vill ändå ha lite saker för att kanske råda bot på mina problem.

 

Så jag köpte på mig två saker ur ACOs nya Spotless serie, det blev Two-in-one Blemish treating moisturiser och Blemish Treating Purifying toner för att förhoppnigsvis kunna bli av med de finnar jag får av just den feta hyn. Jag använder Two-in-one som punktbehandlare och så använder jag ansiktsvattnet på de ställen som behövs. Ny rengöring har jag också köpt, det blev en från Oliv, nämligen Oliv Sensitive Cleansing milk. Trevlig är den! Och så har jag blivit lite torr på vissa ställen av de mattande produkterna så därför köpte jag mig en fuktmask som jag faktiskt brukar sova med en gång i veckan. Det är nog bra att återfukta ansiktet rejält, oavsett om man har fet eller torr hy. Men riktigt mjuk och härlig blir huden! Den kommer från Apivita och har namnet Aqua plus face mask.

 

Hatar att ha kombinationen fet, torr och känslig hy, det är inte lätt att köpa bra produkter. Men nu ska jag se om jag kanske kan få huden i balans igen!


Span på stan - Fransnäring!

 

Nu har jag varit igång och spanat på stan igen! Ibland måste jag bara strosa runt på Kicks för att fylla min dagliga dos av skönhet. Jag blev överlycklig att se att det Kicks som finns i Västerås fått in Smashbox så nu har jag då minsann klämt och kännt ska ni veta! Synd bara att produkterna är så dyra, för de är onekligen fina.

 

Men nu är det inte det jag ska tala om, utan det är dessa två saker som jag spanade in hos L´Oréals disk. De har alltså lanserat ett serum för fransarna och en mascara med detta serum "inbyggt". Namnen är Renewal Lash Serum och så Double Extension Renewal Serum mascara. Detta serum innehåller aktiva ingredienser som ska stimulera, stärka och ge fylligare fransar. Nu vet man ju inte om detta fungerar men det är ändå kul att det är flera märken som hakar på fransnäringstrenden!

 

Priset för dessa saker är 175 kr styck!

 


Johanna ut i skogen gick



Klart att man ska matcha de små bären om man ska ut i skogen! Make Up Store Gloss Lips "Indi" och ett rött läppstift från Biotherm fick äran att sitta på läpparna under tiden som det skulle plockas lite lingon. Eller lite och lite, vi lyckades få ihop ca 5 liter på en timme ungefär. Och lingonsylten står redan i kylskåpet! Övrigt smink på bilden är lite mascara, lätt ifyllda bryn och så Lumene Sun Radiance som bas.


Lingon fick mig att tänka på om det inte fanns några produkter med just lingondoft. Och visst fanns det! Björk & Berries har verkligen underbara saker (deras smultronserie doftar himmelskt) så jag blev faktiskt lite nyfiken på hur deras Lingonberry Roseprodukter kan dofta. Får väl bege mig till Kicks eller Åhléns får att sniffa lite!


Produktbilder från Krambutiken.se

Recension av Revlon Nutri Color!

Nu har jag hunnit testat denna färginpackning några gånger så jag tänkte att en recension kunde sitta på sin plats. Förklarar också lite kort hur man använder produkten!

 

1. Revlon Nutri Color, plasthandskar och en dusch. Check!


2. Nytvättat och lätt handdukstorkathår. Check!


3. Plasthandskar på! De röda nyanserna kan nämligen vara lite svåra att få bort från händerna. Inga medföljer.

 

4. Fördela produkten i håret. Ta lite i taget och massera in. Jag själv använde ca 8 pumptag. Obs; Ej så mycket på bilden.

 

5. Sådär, nu har jag fördelat det över hela håret!

 

6. Kamma igenom det, så att det blir jämnt och bra! Blir även lättare att skölja ur allt då det inte är nå trassel och knutar.

 

Det står på instruktionerna att det ska sitta i ca 3 minuter. Men jag har i det längre, ca 10-15 minuter. Skillnaden är att det blir lite mer färg, och det har jag inget emot! När verkningstiden är slut kan du skölja ur håret.

 

Okej, ni kanske är intresserade av en för- och efterbild? Kan tänka mig det ja!

 

Efterbilden är tagen efter två omgångar med inpackningen, dock med en vecka som mellanrum.

 

Nu har ni fått sett lite bilder, men vad tycker jag då? Jag tycker att den är toppen! Den gör precis det den ska, det vill säga den livar upp och gör håret otroligt mjukt & glansigt! Jag har fått en härlig kopprig nyans och jag är verkligen helnöjd. Kommer nog inte färga håret på ett bra tag! Kan inte säga hur länge färgen sitter i, för jag kommer att hålla efter en gång i veckan med den här. Men jag har då inget att klaga på och jag kommer nog köpa den här fler gånger! Jag har hellre i en inpackning med färgpigment istället för att färga håret mitt.

 

Betyg? 5/5

 

Pris: 168 kr med frakt från Lyko.se

 

 

-----> Läs även Ljusterdals beauty's recensioner! Här och här! <-----

 


Passa på! Billig frakt från e.l.f!



Ville bara tala om att fram tills fredag midnatt (alltså tills klockan 00.00 på fredag kväll) så kan ni få frakt för endast 1£ hos e.l.f! Detta är i runda slängar ca 12 kronor. Det är ju nada! Så har du funderat på något så ska du slå till nu! Ange koden UNOSHIP i rabattfältet i kassan. Kravet är att du ska handla för minst 5£, vilket är ca 60 kronor. Men det klarar man nog lätt av!

Piip

Ett litet pip från mig bara. Jag började på en ny utbildning i måndags och därför är tiden lite knapp just nu. Kliver upp kvart över fyra och kommer hem kvar i 6 på kvällen. Långa dagar med andra ord! Men imorgon blir det förhoppningsvis lite bloggat! Hoppas att ni alla mår bra!

Lite nytt, igen!

 

I fredags överräckte min mammas kompis Jenny en liten påse till mig med bland annat detta som ni ser ovan. Precis som alltid när det rör sig om smink så blir jag som ett litet barn på julafton. Det röda glosset Indi som är fullspäckat med guldskimmer har jag använt flitigt och skuggan Goal testade jag idag. Glittret faller bort en nanosekund efter att man applicerat den, men det gör inte så värst mycket då det är en trevlig grön färg. Tror dock inte att den finns kvar längre i Make Up Stores sortiment, inte enligt deras hemsida iallfall.

 

Bild på glosset på läpparna ska ni givetvis få!


Present från Kajsa!

Ja, vad ska jag säga. Jag är så himla glad! Tänk att det finns så underbara människor där bakom datorskärmarna runt om i landet. Kajsa lämnade en kommentar förut som innehöll så många fina ord att jag dånar. Hon ville även att jag skulle maila henne för hon ville ge mig en liten present. Nämen tänkte jag och självklart mailade jag henne. Som svar tillbaka fick jag i runda slängar: "Vill du ha min Powder Pop från Benefit som jag nyligen fick hem? Jag insåg att jag inte är någon rougemänniska." Alltså en sådan Powder Pop som jag drömde om för några veckor sedan.

 

Jag ville självklart betala för den men igår damp det ner ett paket i lådan. Och innehållet ser ni ovan. Inte bara en Powder Pop utan jag fick även en riktig fin sak från Lumene. Kajsa, ja, Kajsa. Du är bäst! Jag säger tack tusen gånger om!


En närmare titt på trion med rouger. Diametern på varje kvadrat är samma som en femma, lite större. Jag har då minsann hunnit testa alla tre, och jag är bara positiv! De är bra pigmenterade och urtjusiga.

 

Sedan den här saken från Lumene, nämligen Sun Radiance i färgen Honey Glow! Man kan antingen ha den som den är eller utblandad med sin foundation. Jag har provat att bara köra den som den är och jag gillar den. Ger en fin lyster och en fräsch färg!


Nytt för håret!

 

Igår så impulsköpte jag denna runda sak. Jag talar om Revlon Nutri Color Creme som är en inpackning med färgpigment som ska ge lite nytt liv i redan färgade hår. Jag har läst så mycket gott om den så jag var bara tvungen. Jag klickade hem min från Lyko.se och jag har alltså produkten i handen idag. Snabb leverans minst sagt! Jag valde färgen Coppar Gold och tror nog minsann att den är perfekt. Jag har alltså i skrivande stund testat denna och jag anar en liten färgboost. Men jag ska testa denna en gång till för att sedan komma med min dom!

 

Jag betalade totalt 168 kronor (inkl. frakt) för 250 ml. Ordinarie pris ligger på ca 200! Enligt beskrivningen så räcker den till ca 10-15 appliceringar.

 

Jag återkommer med resultat, har klickat lite förebilder så får ni en jämförelse!


Span på stan - Heaven on earth



Gillar man hårvårds- och stylingprodukter så är Bell Box i Nordby köpcenter (någon mil från Strömstad) himmelen för dig. Ni kan inte ana så mycket grejer de hade! Bilden ovan är en fjärdedel, av EN vägg. Jösses.

Nytt från ACO - Spotless!

Ut med det gamla och in med lite nytt och fräscht! ACO (som finns att köpa på Apoteket) har skrotat sin Akneserie och har nu lanserat Spotless. Jag som spanat lite på en toner och en rengöring från Vichys serie Normaderm (som är till för oren hy) kommer att spana in dessa saker istället. Det som kommit är:

 

Deep Cleansing face wash - 62 kr, 200 ml

Oil-free Matifying moisturiser - 62 kr, 60 ml

Two-in-one blemish treating moisturiser - 69 kr, 50 ml

Spotless Blemish Treating purifying toner - 49 kr, 200 ml

Spotless Treating cover stick - 49 kr

 

Det är i stort sett samma saker som fanns i Akneserien, men dessa är ju betydligt finare! Troligtvis finns de att köpa i butik nu.

 

Bilder och information från Aconordic.se och Apoteket.se


Back in Västmanland

Nu så är jag på hemmaplan igen! Jag hade det himla bra som vanligt. Vädret var lite skiftande men tisdagen innehöll strålande sol och 24 grader varmt. Fiskade krabbor gjorde jag som vanligt också! Ni ser en liten (och då menar jag extremt liten) rackare på bilden ovan.

Bloggningen ska komma igång som vanligt igen, och så ska jag visa ett underbart paket jag fick igår. Är fortfarande himla glad över det!

RSS 2.0