Testing testing: Enhus Organic!Just nu testas dessa två för fullt! Dessa två som jag talar om är en scrub med namnet Jojoba Face Scrub och så har vi en dag- & nattkräm som heter Soothing Hydra Care från ett svenskt märke med namnet Enhus Organic! Spännande minst sagt! Scruben används flitigt kan jag lova, min näsa och kinder flagnar värre än någonsin. Dessa vintertider säger jag bara!

Återkommer med en utförlig recension av båda sakerna om ett par veckor! Kan ni inte hålla er utan vill veta mer om vad det är för saker så kan ni klicka här eller här!

Vintrigt värre!

Det må vara kallt och man har kanske fått sin dos av snön, men hellre vackert vinterlandskap än grått och blött töväder!

 


Och så fann vi varandra tillslut

 

Som jag letat! Ett tag trodde jag hoppet var fullkomligen ute. Jag tackar för alla tips jag fått tidigare om var man kunde lyckas hitta denna rengöring men jag hade dessvärre oturen med att det inte fanns där jag befinner mig. Tills jag gick in på Cubus för att kika lite och ser två flaskor lysa med sin närvaro. Hurray! Skattjakten är härmed avslutad. För ett tag iallafall.


Fint från Everyday Minerals

I senaste beställningen från Everyday Minerals så tog jag bara på måfå med ett provexemplar av highlightern "Champagne". Jag tyckte nyansen såg fin ut så jag slog till! Och det gjorde jag rätt i.

 

Nyansen är inte helt rosa, utan snarare rosabeige skulle jag säga. Skimmret är fantastiskt och möjligen lite väl för att använda på kinbenen. Det gäller isåfall att vara sparsam. Men jag använder den främst till att lägga under ögonbrynet, i ögonvrån och lite på amorbågen. Funkar utmärkt som ögonskugga också! Burken ovan kommer nog att räcka en smärre evighet då man behöver en sådan liten mängd.

 

Men summa summarum: Johanna gillar!


Recension: Wet n Wild Cover All concealer palette!

 Det är väl på tiden för en recension av denna concealer! Så, hur lyder domen? Först och främst, denna concealer innehåller 4 olika delar. En grön, som täcker rött, en rosa för att ljusa upp, en beige för att täcka och så en skimmrande vit som ska fungera som highlighter. Så var det med det!

S
å, nu till själva recensionen! Sanningen är att den inte är toppen, och den är inte botten. Ska försöka reda ut det här på bästa sätt!

- Formulan är lättarbetad men för mig så känns den lite "oljig" på något vis och gör sig inte bra med de torra partier jag har. De finnar som kommer fram blir också torra och då är det svårt att täcka det bra. Även fast jag smörjer in mig med dagkräm så funkar det ändå inte riktigt.

- Men däremot så tycker jag att färgerna funkar. Den gröna dämpar det röda och den rosa funkar bra för att ljusa upp de mörka ringarna. Jag gillar även highlightern och brukar använda den till grund för ögonskuggan. Har jag en riktigt ful finne som satt sig olämpligt, mitt på kinden till exempel (som jag haft senaste veckorna) så bortser jag ifrån att det ser torrt ut och använder den gröna ändå. Det blir betydligt bättre än utan!

- Färgerna passar däremot till de personer som är ljusa i hyn. Jag beställde sakerna till slutet av april förra året (herregud) och passade bra i en vecka. Sedan kom vårsolen och sedan sommaren och det är inte förrän nu som färgerna passar någelunda.

Hade formulan varit lite mer, låt säga...nu får jag inte fram ordet, men krämigare och fuktrikare, så hade det varit toppen. Men nu så kan inte alla saker passa alla. Den här skulle nog passa bättre till dem med normal eller fet hy!

Pris? 59 kronor.
Betyg? Får ändå 3/5, baserat på pris, mängd och att den ändå är helt okej, för mig.
Var? Pashion's WebshopMed den gröna delen lite snabbt överstruket. Som ni ser, dämpar bra men det blir lite flammigt då den fäster sig i det torra. 


Bloggen startas upp

Nu förbereder jag massa inlägg, det har varit mycket nu den senaste tiden och jag har saknat att skriva. Så nu blir det åka av!

Återkommer snarast!

RSS 2.0