Lumene Crystal Radiance


Crystal Radiance från Lumene har funnits ett bra tag och är inget nytt på marknaden. Dock så har den kommit i en ny, förbättrad förpackning! Det är säkert någon av er som stått och hållit i den och undrat hur den är, så nu kommer således en liten recension!

Detta ting är ungefär som en dagkräm, återfuktar huden och konsistensen är densamma. Skillnaden är dock att denna kräm innehåller en hel del ljusreflekterande pigment som gör att huden får en otrolig lyster! Ni ser på bilden nedan att den har en underton som är lite rosa/laxfärgad, inget fel med det alls utan huden får faktiskt en väldigt fin ton. Behöver man liva upp sin glåmiga och matta hy så är denna något att rekommendera!

Men som primer då? Gör den så att makeupen sitter bättre? Nja, nje, njo. Sådär får jag väl dra till med. Den jämnar ut huden helt okej, och ja, makeupen sitter väl lite sisådär. När jag använder denna med lite puder ovanpå bara så blir resultatet väldigt bra, det fina "glowet" skiner då igenom. Men när jag kör med hela patrasket, foundation, puder, rouge osv. så tenderar makeupen att flyta runt efter några timmar. Men å andra sidan så skulle det nog varit ännu värre utan denna, för någonting lär väl den göra.  Jag kan väl tillägga att jag brukar ofta få blank näsa även av de bästa sakerna så denna kan vara ett mirakel för någon annan! Så för att styra upp mina tankar kring denna så säger vi att den är helt okej som primer, inte underbar men heller inte ett bottennapp.

Så, en slutsats då. Om du letar efter något som livar upp din hy på momangen samtidigt som den återfuktar och gör så att makeupen sitter någelunda där den ska göra så kan den här vara något för dig!

Betyg: 3/5 (Enligt mig, men det kan väl givetvis variera!)
Pris: Ca 100 kronor
Parfymerad: Ja.Kommentarer
Postat av: Tina

Om den är rosatonad funkar den då även om man har hud som går åt gult? Eller finns det olika färger?

2008-12-18 @ 22:22:51
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tina: Hm, svår fråga! Men jag är lite mittemellan, dvs både lite rosa och gul och den ser faktiskt väldigt bra ut på mig! Så det kanske funkar på de som går åt det gula hållet. Finns i vilket fall som helst bara en att välja på :)

2008-12-18 @ 22:39:35
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Caroline Elisabeth

Vilken passande tajming. Jag skrev nämligen tidigare idag att jag tänkte testa denna. Alltså åka in till stan och köpa den imorgon. Men du som ändå är bättre på detta än jag tycker inte att den är fullt så bra. Då tänker jag faktiskt inte slänga ut pengar på denna. Tack för det hehe! :) Kramar

2008-12-18 @ 22:51:02
URL: http://www.metrobloggen.se/carrobarros
Postat av: Caroline Elisabeth

Ja men visst haha :)

Okej, så den är bättre tycker du? Jag är bara lite rädd, för det står att den är emot fet till normal hud. Jag är rätt torr i huden så jag är rädd att den ska torka ut min hud ännu mer. Vad tror du? Kram

2008-12-18 @ 23:21:31
URL: http://www.metrobloggen.se/carrobarros
Postat av: Johanna

Caroline Elisabeth: Hm, ja, det var en bra fundering. Jämfört med den ovan så är ju den lite "torrare" i konsistensen. Man vill ju inte ha en torr hy ännu torrare, så är det ju! Jag har den och har torr hy och när jag tänker efter så är det väl lite sådär. Den jämnar ut bra och man blir alldeles silkeslen men den gör gärna så att mina torra partier blir just torrare. Crystal Radience är just för torr hy, så du kan ju alltid fråga om prov på Kicks, det har jag gjort förut och det har gått bra! :) Kram!

2008-12-19 @ 10:07:19
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: A2

Tja Melin. Kul att det går bra för dig =)

Tyvärr följer jag inte de råd du ger ut med tanke på att jag inte sminkar mig men annars kanske jag skulle gjort det ;)

Ha det bra!

/A2

2008-12-20 @ 05:14:29
URL: http://gravlingmoller.com
Postat av: Johanna

A2: Men hej, så du har hittat hit! Det var som attan! Men erkänn, du är nog lite intresserad allt? Du har säkert visioner som makeupartist, det slår jag vad om. Ha det så gött "down under" mate!

2008-12-20 @ 15:38:28
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: A2

Jo men visst sörru! ja lite intresserad är jag kanske :O ;) haha nej då. Hur är det annars då? du är ju inte på msn så ofta direkt! svårt att fråga :P

Ha de fiiint in coold sweden

2008-12-21 @ 06:34:29
URL: http://gravlingmoller.com
Postat av: Johanna

A2: Hörru, ska bättra mig med MSN, jag är ju sämst på det där! Tror aldrig att det är någon som känner sig manad att prata med mig ;) Om jag ser att du är inne så får du svaret, muhahahaha. Ha det bra så länge!

2008-12-21 @ 22:47:09
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: A2

Ja jag hoppas att du bättrar dig, saknar ju dig (bland annat ;) från klassen) Jodå bara logga in och skriva till mig så kan vi konversera lite :D God Jul på dig :)

2008-12-22 @ 14:32:45
URL: http://gravlingmoller.com
Postat av: Johanna

A2: Äh, du saknar bara mig, så är det ju! Nerå, saknar också alla i klassen ibland. Men vi höres!

2008-12-22 @ 14:41:46
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: agneta

använder crystal radience till att mixa med foundtation av billigare sort.

Resultat är fin lyster och lättare att lägga på. Obs använder ej svamp, bara fingrarna =)

2009-08-26 @ 17:49:59
Postat av: blondy

fin blogg du har :)

2009-08-26 @ 18:28:54
URL: http://iloveammar.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0