Philips Ladyshave!


Denna sak fick jag i julklapp och har länge trånat efter en. Jag är en sådan person som alltid rakar sönder benen och spåren syns än idag, lite ärr hit och lite ärr dit. Men inga mer sönderrakade ben här inte, för nu har jag ju en Ladyshave i min ägo! Tänkte visa er lite bilder för det kanske är någon annan som funderat att införskaffa sig denna. Jag tycker iallfall att den fungerar väldigt bra, rakar jämnt och fint. Sedan så är den även vattentät! Men som sagt, lite bilder:Man får med två stycken olika rakhuvuden; en som är anpassad för armarna och bikinilinjen och en för benen. Skillnaden på dessa två är att den för armarna ska tydligen vara av 24 K guld och den som är anpassad för benen ska klippa lite snabbare.Lite tillbehör får man med, ganska självklart en laddningskabel och en liten platta som fungerar som dockningsstation.  Den kan man även placera i duschen då det på undersidan sitter små sugploppar. Även en liten borste för att göra rent apparaten medföljer och en bikinitrimmer som tillsats, har dock inte riktigt kommit på hur den ska användas, men man ska först och främst ställa läget på "Trim", vilket ni ser på översta bilden.

Till er som undrar vad en sådan här kostar så är jag inte helt hundra, då jag fick den som sagt i julklapp. Men hos Eleven tar dem ca 500 kronor för den, men om jag inte minns fel så har jag sett den i någon butik för hundralappen mindre.

Kommentarer
Postat av: Christina

wow, en sån här måste ja bara köpa!!! tack för kommentarerna på min blogg;)

2009-01-04 @ 20:34:37
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: Christina

åå fy ska hon va me.. ännu en anledning till att inte kolla :p

2009-01-04 @ 21:19:46
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: malin

har någon sån där liknande.. blev glömmer allt ladda om den, haha. inte använt den på jätte länge nu.. haft den i 100 år känns det som haha kram malin

2009-01-04 @ 23:01:59
URL: http://www.metrobloggen.se/merlyn
Postat av: Josephine

En sådan skulle jag vilja ha, men jag tror att jag skulle glömma ladda den, hihi :)

2009-01-05 @ 10:17:42
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Kim

jag har alltid velat ha en sån men har fått höra att den inte rakar tillräckligt nära utan bara så det blir stubb, stämmer det?

2009-01-12 @ 01:42:33
URL: http://kimpandusan.blogspot.com
Postat av: Johanna

Kim: Jag upplever ingen stubb iallfall, visst det kan ju bero lite på hur ens hårstrån är men jag tycker att den rakar nära och bra :)

2009-01-12 @ 16:55:49
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0