Fint i rosa!

Hellu! Inne på sista slutspurten innan tentan på fredag, därav de få inläggen. Men nästa vecka ska jag ut på praktik (ska vara på KappAhl!) och då blir det mycket tid över till bloggen. Har faktiskt saknat att skriva lite här men tiden har helt enkelt inte räckt till. Men nu har jag avsatt lite tid för att skriva ett inlägg iallafall!

Oktober = Ett rosa oktober! Jag har matchat det fina armbandet från Guldfynd med rosa naglar i form av Buff & Natural från Color Club, lite glittriga tippar med Misa Honeybunch och såklart ett litet rosa band på ringfingret som jag målat dit med en tunn målarpensel, blev väl kanske inte perfekt men vad gör det!


För den som är intresserad av armbandet så finns det som sagt på Guldfynd och går loss på 69,50!


Couture it is!

 

Hej! Skönt med helg minst sagt. Min presentation i torsdags gick galant, så nu har jag det avklarat. Nu är det bara att satsa på alla projektarbeten och den kommande tentan. Som är på min födelsedag. Man tackar ja! Men nu över till lite skönhet!

 

Collistars höst-och vinterkollektion har fått namnet Couture och är inspirerad från de internationella catwalksen (hur säger man egentligen catwalks i bestämd form, på svenska?). Färgerna är intensivt mörka med nyanser i grått, blått och plommon. En klassisk höstkollektion med andra ord! I överlag så ser sakerna fina ut, Strass Effect Super gloss, som ni ser till höger i bilden ovan vill jag gärna kika vidare på bara för att se om de är superglittriga eller om det är mer flakes. Utifrån pressbilderna, som ni kan finna på deras hemsida, så ser det i alla fall ut som det.


Men den sak som givetvis drar blickarna till sig är ju deras palett, The Couture Makeup Kit. På hemsidan så står det att den är utsmyckad med handbroderade Indiska pärlor. En annorlunda grej minst sagt! De är duktiga med att ta fram fina paletter, förut trånade jag efter deras hjärta.

Om jag får en stund över imorgon efter skolan så blir det nog en sväng till Parelle för att spana in godingarna!

 

 

Bilderna är från Collistars hemsida!


Jag lever!

Hej!

Jag sitter här i princip begravd under tusentals pluggpapper. Det är väldigt mycket nu med andra ord! På torsdag ska jag stå framför alla och hålla en säljande produktpresentation och nervös är väl bara förnamnet. Men att vara nervös är nog något positivt och jag intalar mig själv att detta kommer gå hur bra som helst! Förhoppningsvis bloggar jag på torsdag, för då kan det finnas lite tid över. Hoppas att allt är bra med er annars!

Ciao bellas!

RSS 2.0