It smells gooood!

 

Ännu en julklapp i skönhetsväg! Min Escada Sunset Heat har varit slut ett tag nu och jag har letat efter en ersättare. De andra Escadadofterna som finns ute i butik doftar helt klart gott men har inte riktigt fallit mig i smaken. Jag gillade Replays första doft till tjejer men det blev inte så mycket mer med det. Men när jag doftat lite på deras relativt nya parfym parfym, Your Fragrance! for Her, så önskade jag mig den genast i julklapp.

Den kan bli lite överväldigande om man sprayar på för mycket. Men i rätt mängd doftar den mumma. Jag gillar söta och fruktiga dofter så den passar mig perfekt. Några av noterna är apelsin, röda bär och sandelträ. Och faktum är att den påminner väldigt mycket om Sunset Heat, och det är ju bara ett plus. Sen är det en speciell sak med den här doften också, genom att tillsätta en droppe vatten där du har parfymen så kan du återuppliva doften under dagen. Nu har jag dock inte testat detta utförligt, men jag uppdaterar inlägget senare idag för att se om det verkligen funkar!

Parfymen finns i 20, 40, 60 & 90 ml (60 & 90 har jag aldrig sett till dock). Finns även som bodylotion, duschkräm och deodorant!Pinkyred lips!

Det är kul att kombinera läppglans med stift, man kan få fram alla möjliga nyanser. En kombo som jag ofta kör med är Biotherm Aquatic Shine nr 535 (rödaktigt) med Benefit Her Glossines "Who are you wearing" (Lätt skimmrande rosa). Hallonrosa blir resultatet och det är himla snyggt. Speciellt mot den numera bleka hyn!


Dagens teknik alltså!Detta måste ha varit årets roligaste julklapp. Mamma förvarnade mig att jag absolut inte kunde ha en aning om innehållet i paketet, och det hade hon fullkomligen rätt i. "Facialsauna" lästa jag på kartongen och började gapskratta. Det må ha varit en rolig julklapp, men faktiskt en bra sådan. Jag har redan använt den två gånger!

Men vadå, ansiktsbastu? Jag har alltid kört med traditionella ångbad med en handduk över huvudet för att öppna porerna och sedan lägga på en rengörande ansiktsmask. Nu behöver jag inte göra mig besväret att koka vatten utan med den här maskinen häller man i en viss mängd vatten (man får med mått) och sedan trycker man på knappen. Sen är det bara att placera ansiktet på plasthållaren och invänta de varma ångorna. Sen kan man också reglera mängden ånga efter tycke och man stänger av den med ett enkelt knapptryck när man känner sig klar. Men när vattnet tar slut så stänger den faktiskt av av sig självt. Fiffigt!

Denna apparat fungerar hur enkelt och smidigt som helst. Och detta är ingen dyr pryl, mamma avslöjade att den kostade 149 kronor. Var? På Lidl förstås! Nu kanske inte det här är den mest nödvändigaste prylen, men kul och användbar är den minst sagt!

RSS 2.0