Ny rakhyvel från Gillette januari 2009



Idag fick jag post igen, denna gång så var innehållet Gillette Venus Embrace som är en ny rakhyvel i deras sortiment och som kommer att landa i butik nu i januari 2009. Så här står det i pressinformationen om den nya produkten:

"Tack vare Gillette Venus Embraces fem fjädrande blad som med exakthet följer din kropps former behöver du inte längre låna pojkvännens rakhyvel för att få ett fantastiskt resultat på din rakning. Nya Gillette Venus Embrace är Venus mest avancerade rakhyvel någonsin. Den kommer åt hårstråna på de allra besvärligaste ställena och lämnar efter sig en härligt len och slät hud.

Gillette Venus Embrace är Gillettes mest teknologiskt avancerade raksystem för kvinnor någonsin. Lanseringen är den största i Gillette Venus historia. Hyveln har utvecklats från att ha tre till hela fem rörliga blad som omges av ett skyddande komfortband som smeker dina kurvor och ger dig en skön, len hud. De fem flexibla bladen är individuellt anpassade för att inte lämna kontakten med huden, även kring svåråtkomliga ställen såsom knän och vrister. Gillette Venus Embrace riktar in sig på varje hårstrå och lämnar huden len och slät.

- Embrace är för kvinnan som kräver ett perfekt resultat utan några missade hårstrån, säger Anna Lekander, PR-ansvarig för Gillette Venus (Procter & Gamble) i Norden. Med sina fem blad karakteriserar Embrace den nya generationens rakhyvel – den är helt enkelt Rolls Roycen i Venus produktportfölj.

Gillette Venus Embraces färger är grön och turkos och hyveln är täckt av ett Soft Grip gel-material. Det omger hela handtaget och känns mjukt och bekvämt i handen. Detta för att hyveln ska vara lätt att kontrollera även när den är blöt. Embrace-paketet innehåller även ett nytt, smidigt duschetui, ShowerPod, som är försedd med sugproppar. Den fungerar både som behållare för oöppnade rakblad och som hållare för hyveln i duschen.

Idag använder fler än 40 miljoner kvinnor över hela världen Gillette Venus produkter. Sedan den första lanseringen 2001 har Venus-familjen klättrat på listan över kvinnliga rakhyvelsmärken i världen och ligger nu som nummer ett.

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att Venus Embrace används tillsammans med Satin Care Avocado Twist – en rakgel speciellt framtagen för Embrace. Satin Care Avocado Twist ger ett krämigt, mjukt lödder som gör det lättare att se var du redan har rakat dig och ser till att du inte missar något hårstrå. Med ingredienser som avokadoolja och doft av aloe vera, jasmin och apelsinblomma blir rakupplevelsen komplett och din hud kommer att kännas lenare än någonsin."

Det kompletta raksystemet som innehåller hyvel, en förpackning refillblad och en ShowerPod kommer att kosta cirka 177 kr.

En förpackning på tre refillblad kommer att kosta cirka 143 kr.

Satin Care Avocado Twist kommer att kosta cirka 45 kr.



Jag har hunnit testa sakerna lite snabbt bara men än så länge är det bara positivt. Rakmoussen doftar fräscht och rakhyveln har ett otroligt mjukt och greppvänligt handtag. Jag återkommer om hur bra den rakar!



Kommentarer
Postat av: Olessia

den är så himla bra :D

2009-01-14 @ 21:40:22
URL: http://nenno.blogg.se/
Postat av: Caroline Elisabeth

Detta låter spännande! :)

Haha, ja visst. Jag skulle inte tacka nej till att få hennes kropp och utseende haha :D

2009-01-14 @ 21:42:16
URL: http://carolinemakeupandbeauty.blogg.se/
Postat av: Johanna

Johanna: Sure is!



CE; Visst gör det, men jag får nog ta en långdusch imorgon för att se hur den är :)

2009-01-14 @ 22:25:47
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nämen, inte Johanna, utan Olessia menade jag :)

2009-01-14 @ 22:26:15
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: inthemake

låter ju spännande, kul å höra vad du tycker om den :)

2009-01-15 @ 16:28:59
URL: http://inthemake.se

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0