Första intrycket

Jag hade rätt stora förväntingar gällande skuggorna från Make Up Store, men tyvärr så är jag inte frälst. Har jag kanske fel penslar? Sminka mig kan jag ju. Eller är dem bara rent upp och ner dåliga? Det blev i vilket fall som helst pannkaka av det hela men ska ge dem ett nytt försök imorgon, så ett sminkat öga med skuggorna får vänta lite!

Kommentarer
Postat av: Tina

Jag är inte heller imponerad av deras skuggor faktiskt. Deras krämskuggor och glitter däremot är jäkligt fina. :0)

2009-01-03 @ 22:13:42
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Hm, på vilket sätt funkar de inte? Jag använder penslar med ganska kort och fast borst till mina fasta MUS-skuggor, kanske det är tricket?

2009-01-03 @ 22:32:23
URL: http://yta.bigmouth.se
Postat av: Christina

ja tycker d e bättre me "lös-ögonskuggor"! akta dej för make up store's övriga produkter, krämer å sånt.. när min kompis jobbade där fick hon fruktansvärd dålig hud :(

2009-01-04 @ 11:21:40
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag personligen Älskar make up stores alla produkter,har en hel uppsjö av dem hemma och är förälskad i varje liten skugga... men de kanske inte passar alla vilket är synd i så fall! :)

2009-01-04 @ 13:50:35
URL: http://saralundqvist.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Tina: Skönt att jag inte är ensam! Men jag ska ge dem en chans till och försöka med lite andra underlag.Mimmi: Ja, hur ska jag säga, jag får inte till nå vidare intensitet och dem sätter sig inte där jag vill, resultatet blir väldigt flammigt och kornigt. Men jag ska helt klart prove med en liten fastare borst, det kan nog vara tricket!Christina: Jag har länge använt det nu och tyckte att jag kanske skulle ge dem fasta skuggorna en chans igen, men som sagt, lösa är så himla bra! Har också hört att de ska inte vara nå vidare för huden, så jag ska passa mig :)Sara: Hm, kanske det är fel på mina? Haha, eller så är det jag som hade lite för stora förhoppningar bara, men färgerna är sannerligen fina!

2009-01-04 @ 18:07:18
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag gillar deras eyedusts men inte de fasta skuggorna så mycket. Tycker speciellt att de mörkare är lite svårapplicerade, de blir ojämna liksom. Men de ljusare är nog aningens bättre. Hoppas du gillar dem mer vid nästa försök :o)

2009-01-04 @ 20:23:13
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Sublim

Jag har heller aldrig lyckats med deras pressade skuggor dessvärre. Det är kanske en smaksak hur man vill ha dem, men det är synd för det finns ju många fina nyanser.:)

2009-01-04 @ 20:56:33
URL: http://sublim.wordpress.com
Postat av: Hanna

Jag älskar Make up Store och produkterna passar jättebra på mig, så det e lite konstigt att det blir så olika resultat :O.

Och hudprodukterna är INTE dåliga, själv har jag fått bättre hy av dem. Men det är ju rätt så individuellt det också :)

2009-01-04 @ 21:32:49
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker också att skuggorna och hudprodukterna är underbara, har fått mycket bättre hy av hudvården, och skuggorna sitter verkligen som berget, det beror nog på vilket underlag du har och hur du applicerar dom.. likaså angående hudvården, om du väljer fel produkt till din hy så blir det ju inte bra.. =P

2009-01-04 @ 23:01:34
URL: http://micromiss.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0