Duell: Sexy mama & Blot powder!En liten beautyduell kommer att äga rum mellan dessa två puder, Sexy mama från theBalm och Blot powder från MAC, men vem vinner? Ja du, det får du reda på lite längre ner!

Varför tar jag just dessa två puder och duellerar mot varandra? Jo, det är för att de båda ska förebygga blank näsa och haka. Under mina stressiga och svettiga dagar i skolan så var en blank näsa ett vanligt förekommande problem. Lösningen? Blot powder! Yay, den var min räddare i nöden och jag älskade den innerligt! Tills jag tappade den i golvet. Suck. Visst, det var fortfarande brukbart men det var inte så behändigt. Då jag bor 20 mil bort från den närmsta MACdisken så fanns det inga planer på att köpa ett nytt. Men så en vacker dag läste jag om ett nytt puder från theBalm som verkade vara väldigt bra! Det klickade till i fingret och några dagar senare kom Sexy mama! Och det är bra, väldigt bra, utomordentligt bra! Oh, i love it! Men då är frågan, bättre eller sämre än Blot powder? Bättre! Varför? Jo, det kan jag tala om!

Sexy mama beskrivs så här hos Inezza: "Powder your face without a trace. Sexy Mamas unika formula med små, oljeabsorberande sfärer lämnar din hud mjuk och matt. Men vänta...det är mer! Sexy Mama är osynligt, inte ens den mest närgångna beundrare ser några pudriga rester." Och detta stämmer verkligen! Smälter otroligt bra in i huden och är som sagt osynligt. Och den blanka näsan då? Som borta!

MAC Blot powder beskrivs så här på MAC's hemsida: "A unique pressed powder designed primarily to provide shine control without adding any noticeable colour or texture. Sets foundation, finishes faces. For use in professional situations and for frequent touch-ups. Blot Powder contains Mica and Silica to adsorb excess oils and reduce shine on the skin's surface". Även denna ska inte synas när det används. Men det är där den faller. Med Sexy mama kan man bättra  på näsan väldigt många gånger utan att det blir kakigt. På denna punkt så är den snäppet bättre än Blot powder som tenderar att bli motsatsen till Sexy mama, nämlligen kakigt. Och det är det som Sexy mama vinner på.

 
Vinnaren är: Sexy mama från theBalm!

Kommentarer
Postat av: Alina

åå tack så mkt!! :)

2008-10-03 @ 19:49:37
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: CrazyNails

Inte tråkigt heller att Sexy Mama har en sånn snygg förpackning;)

2008-10-03 @ 20:07:47
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Tack så jättemkt för kommentaren på min blogg :D Ha en mysig kväll!

2008-10-03 @ 21:22:51
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Linda

Saxy Mama har en given plats i handväskan hos mig, inte bara för att råda bot på blanka näsan utan den piggar verkligen upp mig varje gång jag ser den!!

2008-10-04 @ 00:04:44
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Linda

Stavfel här, har druckigt för mycket körsbärsvin tror jag hihi, Sexy Mamma ska det stå :D

2008-10-04 @ 00:05:59
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Johanna

CrazyNails: Eller hur! Jag fullkomligt älskar den :)Hanna: Det var så lite så! Ha en trevlig lördag :)Linda: Visst blir man glad när man ser den i handväskan! Och ta det lungt med vinet där ;) Haha

2008-10-04 @ 10:11:02
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: badis

Jag måste skaffa den här! Helt min grej tror jag! Tack för tipset!

2008-10-05 @ 11:28:32
URL: http://badbomben.blogspot.com/
Postat av: inthemake

Ahhh Me wants!!

2008-10-06 @ 14:22:07
URL: http://inthemake.se
Postat av: Johanna

Badis: Jag tror nog det jag med, sen så är förpackningen förbaskat fin!Inthemake: Me too! Ja visst ja, jag har ett :P

2008-10-06 @ 18:49:36
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: skosoet

Oh, det är så underbart.. tänk att en så snygg produkt också är bra, coolt.Vore det mineralmakeup skulle jag inte ens blinka innan jag köpte den men nu har jag gått och blivit paranoid och vill inte gärna använda "vanligt" längre..

2008-10-08 @ 12:43:09
URL: http://skosoet.blogspot.com
Postat av: Johanna

Skosoet: Ja, tänk att sånna produkter finns! Jag har också blivit galen i mineral. Nu när jag äntligen fått till snitsen med att applicera så är jag helt såld. Man ser fortfarande ut som sig själv, fast 10 ggr bättre! :)

2008-10-09 @ 12:04:13
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Emma

VAr faktiskt inne på att köpa Blot Powder, men kanske ska satsa på den andra? Vad kostar MAC´s?

2009-07-17 @ 19:55:12
URL: http://emla82.blogspot.com

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0