Mina MACisar!


Här är min lilla MAC-samling! Är rätt säker på att den kommer växa, vill gärna utöka med lite glans och kanske några läppstift, det skulle inte sitta helt fel! Men jag är väldigt förtjust i MACs underlag, gillar ju min primer skarpt och jag har hissat mitt Mineralizepuder till skyarna. Det ni även ser på bilden är tre foundations med namnen Select, Studio fix fluid och Studio tech. Utöver mineralpudret har jag även Blot powder och Select loose!

Kommentarer
Postat av: RM

Aw, fin samling. Jag har ingen MAC produkt. :P

2008-11-14 @ 20:49:25
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Linda

Studiotech är helt kass på min hy, fungerade inte alls, däremot Studiofix fluid är den absolut bästa flytande foundation jag provat!!

2008-11-14 @ 21:35:23
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: E.

Hej hej!!



Ser att du inte har skrivit på länge, så hoppas du läser detta! Fann din blogg när jag sökte på "MAC mineralize ekologisk". Jag fick nämligen tips på MAC:s produkter i somras och passade på att köpa puderfoundationen, eller om det är puder som jag tycker täcker som foundation;-) när jag var i Göteborg!



Nu är det så att tonen är lite för mörk för mig, eftersom sommaren är över... Vet du var man kan köpa deras produkter på nätet? Och är de ekologiska? Väldigt mån om detta!:-) Tycker dock att huden blir glansig under dagen, hur gör du för att hålla den matt, eftersom det är lyster i pudret som gör huden lite skinande?



Mörka ringar under ögonen, har du tips på någon ekologisk produkt för detta? Har mAC någon? Har använt ID Bare minerals under lång tid, men deras concealer är lite för mörk... så nu använder jag ett ljust puder/foundation från Everyday minerals som concealer... Mixtrar lite med det jag har. Lägger inte så mycket pengar på smink, men när jag väl gör det, vill jag ha bra grejer! Och jag sminkar mig lite var dag!



Tack för hjälpen på förhand!!

/E.

2010-10-15 @ 13:10:18
URL: http://fjarilsprinsessan.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0