Makeup à la Daria Werbowy!





Daria Werbowy kanske inte klingar bekant i era öron men hon är i vilket fall som helst en ukrainsk-kanadensisk modell som bland annat gjort kampanjer för Lancôme och H&M. Ovan ser ni en snygg sminkning som föll mig i smaken och funderar starkt på att köra en liknande på självaste nyårsafton och här kommer lite tips på produkter som man kan använda sig utav för att skapa en liknande:

1. Sasta på en fin, skir rosa färg på läpparna. Det kan du få utav glanset Silk Gloss i färgen Velvet Raspberry från Max Factor. Eller vill du satsa på en dyrare variant kan ett stift från Paul & Joe, kallat Lipstick i färgen Shaved Ice (Länk) vara något!

2.Lätta upp ansiktet med lite rosiga kinder som fint matchas med läpparna. MAC Mineralize Blush i färgen Pleasantry, L´Oréal Blush Délice i färgen Strawberry tart eller YSL Poudre Compact White Gold Heart (Länk) kan lämpa sig till jobbet.

3. Ge ansiktet en gyllene lyster med ett löspuder från Pure i färgen Champagne. (Länk)

4. Nu blir det fokus på ögonen! Färger som brons, koppar och guld tillsammans med långa, glamorösa fransar är det som gäller. YSL's ögonpalett D'Afrique (Länk) har de färger som behövs, men vill man inte ha så färgstarkt så kan Kanebo's Duoskugga i färgen Woody Brown (Länk) passa bra. Markera ögat lite mer med en mjuk kajal, till exempel Kanebo's Eyeliner Pencil (Länk) och fixa fransarna med Ardells lösögonfransar 101 Demi, eller varför inte Max Factors nya mascara False Lash Effect? Så, allt klart!


Daria för Lancôme.


Kommentarer
Postat av: RM

Läppstiftet ser läckert ut. :)

2008-12-28 @ 15:26:02
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Caroline Elisabeth

Tror detta hade blivit mycket fint på dig till nyår. Hoppas man får se ett resultat av din nyårssminkning! :) Kram på dig, Caroline

2008-12-29 @ 19:27:38
URL: http://www.metrobloggen.se/carrobarros
Postat av: Sandra

Hon är min favoritmodell;) o sminkningen var ju hur snyggt som helst!

2008-12-29 @ 19:36:44
Postat av: Johanna

RM: Ja! Vill ha det nu!



Caroline: Vad snäll du är :) Men tyvärr så blev det så enkelt som möjligt. Har gått in i en period där jag knappt sminkar mig ;) Kram!



Sandra: Min med faktiskt, hon är fasligt snygg!

2009-01-02 @ 20:02:15
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0