Glansigt svall - så gör du!Ett snyggt, plattat och glänsande hår är sällan fel, titta bara på Mischas enkla men ändå otroligt snygga frisyr! Här får du lite tips på hur du ska gå tillväga för att skapa en liknande:

- Har du nytvättat hår så börja med att kamma igenom det och applicerar sedan en värmeskyddande spray eller kräm (finns även mousse). Detta gör så att ditt hår inte slits av värmen från hårfönen och det tillför även glans och stadga. Föna nu ditt hår torrt med hjälp av en borste.


- Nu är det dags att platta till håret lite! Nu har du redan en värmeskyddande produkt i håret men om du vill så kan du ta din värmespray och ha i lite mer. Ta dock inte för mycket, det gör bara så att håret tyngs ner och vänta gärna en stund innan du börjar så att sprayen hinner torka in. Dra nu plattången genom håret på en inte allt för hög värme och avsluta med att böja till topparna lite för att få en snyggt avslut på håret.

- Nu så kan du ha i glansdroppar alternativt en kräm som ger glans. Ta en klick i handflatan och värm upp det så att det blir enkelt att applicera. Dra sedan händerna igenom håret, både underifrån och ovanifrån. Du ska inte massera in produkten utan dra lite lätt ovanpå. Avsluta det hela med att applicera en glansgivande spray. Nu kan du om du vill sätta upp håret i en enkel hästsvans eller ha det utsläppt, snyggt blir det vilket som!


(Detta är bara tips, självklart kan du göra lite som du vill. Skippa plattången, gå direkt på glansdropparna, ta enbart glansspray. Huvudsaken är att ni blir nöjda med erat resultat!)

Kommentarer

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0