Nytt från MAC


För en vecka sedan var det destination Stockholm tillsammans med mor och gudmor så då passade jag på att smita in på både MAC vid PUB och MAC vid Åhléns City. Jag var på jakt efter deras Prep + Prime med SPF50 men den verkar vara rätt svår att få tag på. Det blev den vanliga men det gör då ingenting, för den älskar jag innerligt! En förpackning på 30 ml räcker nästan precis ett år för mig. Dryg med andra ord! Om jag inte minns helt galet betalde jag 225 kronor.

Det fick även följa med ett stycke Blot Powder i färgen Medium för att ha i handväskan. Mitt andra exemplar! Själva puderapplikatorn är inte mycket att hurra för men jag har en bra från Kicks så jag sörjer inte. Tror att pudret gick loss på 230 kronor!

Bad även om att få ett prov på deras hyfsat nya foundation Studio Sculpt efter att jag läst så mycket gott om den. Valde färgen NW20, tror nog att den kommer passa mig betydligt bättre än NC20 som jag har på mina andra från MAC. Har hunnit med att testa den en sväng och so far so good! Gillar jag den så blir det kanske ett köp i Göteborg som jag åker till nästa måndag! Tjohej vad roligt!

Kommentarer
Postat av: Makeuponista

Härlig shopping, håller blot powder länge? =)

2009-06-15 @ 20:22:27
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Malin

Nice kikar in kolla gjärna min blogg massa tävlingar med mer där :)

2009-06-17 @ 19:06:04
URL: http://www.metrobloggen.se/aladiva
Postat av: Beauty

Inte dåligt shoppat där inte. Hoppas du ställer upp på min utmaning. =)Glad midsommar! Kram

2009-06-19 @ 12:32:19
URL: http://beautycouture.blogg.se/
Postat av: johanna

läs om min midsommar och spana in sommarens nagellacks-trender i min blogg idag!

2009-06-21 @ 23:32:09
URL: http://liveforfashion.blogg.se/
Postat av: Johanna

Makeuponista: Jag tycker faktiskt det, jämfört med ett puder från Nouba som jag använt länge nu. Det som jag också gillar med det är att det verkligen mattar ner och lämnar absolut ingen färg! :)Malin: Kanske det ja!Beauty: Det har jag missat, kollar in den på en gång om den är kvar :DJohanna: Kan jag göra!

2009-06-26 @ 17:25:51
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0