Månlösa nätter på mina naglarDet må vara sommar och glatt & härligt och grönska och solsken men jag ska ha svarta naglar. Så är det bara. Punkt. Har kört med Mavalas svarta lack men då innehållet i flaskan torkade in så nedrans fort så övergav jag den ganska omgående. Ny favorit nu istället är H&Ms fantastiskt snygga asfaltssvarta lack Moonless Night. Tror att den är ganska nyinkommen till deras lacksortimentet och jag kan säga att den är varmt välkommen! Jag tror att skimmret som gnistrar i lila, grönt och blått gör hela lacket, för det är sannerligen ursnyggt.

Men slutpratat som skimmret och färgen, hur dant är själva lacket? H&Ms lack är faktiskt väldigt bra. Har några stycken och de är både lättmålade, bra pigmenterade och framför allt så sitter de himla bra. Priset är även det bra, 39,90 för 9 ml (jämfört med Mavalas som kostar 45:- för 5 ml). En stor tumme upp för deras lack med andra ord!

Är du däremot mer sugen på sommarsnygga naglar kan jag rekommendera H&Ms Enchantress Emma!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du haft en bra dag! :)

2009-06-29 @ 23:37:25
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Marie

Moonless Night har funnits åtminstone sen tidiga vintern, men jag ser att det nu finns i den nyare lite välvda flaskan! Det är så snyggt, och skönt att måla med, rätt tunt i konsistensen eller hur?

Dina naglar otroligt snygga, speciellt passar de i det där lacket!

2009-06-30 @ 02:19:09
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Naildesign

Visst är detta lack riktigt snyggt? Iallafall de gånger man inte vill ha en lika platt färg som svart. Detta var nog ett av mina första lack som jag köpte, så som Marie sa så är det ändå ett gammalt lack, men det gör ju inte så mycket för bara kul när märken nylanserar, för många gånger har de blivit bortglömda :D

2009-06-30 @ 08:32:33
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Väldigt fint! Verkar inte vara helt olikt Essies Over the top.

2009-06-30 @ 10:07:45
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Emma

Mitt svarta lack har precis tagit slut, så jag får väl köpa den här nu =D

Jättesnygg var den!

2009-06-30 @ 11:01:07
URL: http://umeandbooks.blogg.se/
Postat av: Johanna

Anonym: Tack, det har jag än så länge!Marie: Haha, vilken bra koll jag har på deras sortiment då ;) Tack för upplysningen! Visst är det otroligt lättmålat! De har verkligen lyckats med formulan. Och tack, vad snäll du är!Naildesign: Till en början gillade jag det krämsvarta, men som sagt, efter ett tag kändes det väldigt platt! Men att jag totalt missat det här lacket! Men bättre sent än aldrig att upptäcka det, för det var det värt :)Kerstin: Googlade upp Over the top och jag skulle nog säga att de är identiska! Tänk att man kan hitta billigare kopior :)Emma: Det får du nog kanske göra! :D

2009-06-30 @ 14:36:01
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Therése (Heartcore)

Jag rockar också svarta naglar i sommar! Det här påminner lite om GOSH Black Passion som jag blivit lite kär i, läckert :)

2009-07-07 @ 20:57:56
URL: http://www.heartcore.se
Postat av: Anna

i like the color. & tack för att du tipsar om billiga produkter som vem som helst har råd att köpa!! :)

2009-07-20 @ 22:23:29
URL: http://ab0o.bloggspace.se

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0