MAC-begärIbland får jag bara ett sådant otroligt begär efter MAC. Jag vill ha allt, läppglans, rouge, stift, ögonskuggor. Helst på en gång, men det är ju inte så realistiskt. Jag har en liten samling men jag vill ju givetvis att den ska utökas, allra helst med ett Mineralize-rouge som ser för ljuvliga ut. Jag är sedan ett tag tillbaka ett stort fan av deras Mineralize Skinfinish Natural, jag älskar det så innerligt. Jag applicerar den med en tät mineralborste över en grund bestående av lite primer (MAC Prep + Prime) och concealer och jag ser snyggare ut än någonsin! Bättre än någon foundation jag provat.

Har ni något från MAC? Vad har ni för favoriter?


Kommentarer
Postat av: P'ssion Emelie

Min favorit är helt klart mineralize rouget Dainty. Använder det i princip varje dag.

2009-01-21 @ 16:32:48
URL: http://www.pssion.se
Postat av: sminkjante

Mina favoriter från MAC är Prep+prime lips, Paint Pot Bare Study och Blackground. Pigmenten Deep Purple, Teal och Forest Green. Och skuggorna Humid och Swimming. Opps, det blev några stycken. Eftersom jag är en ögonskuggssamlare så är det mest ögonprodukter jag provat.

2009-01-21 @ 16:32:56
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: Josephine

Jag äger bara prep-prime och jag gillar den, skulle dock vilja testa deras foundations och puder med,:)

2009-01-21 @ 16:57:51
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Heartcore

Jag vill ha precis alla Mineralize Skinfinish! Min plånbok kommer bli tom när BBR-kollektionen kommer. Gillar ögonskuggan Sable skarpt, har bild och swatches på min blogg om du vill se hur den ser ut :)

2009-01-21 @ 17:24:59
URL: http://heartcorebeauty.blogspot.com/
Postat av: sofia

Jag har faktiskt inte något från Mac än men jag har länge velat köpa något. Jag tror jag vill ha en ögonskugga eller ett läppstift! Har du något att rekommendera? :)

2009-01-21 @ 19:26:08
Postat av: Lotta

mina 5 favoriter från MAC är:

- Mineralize Skinfinish Natural (använder den som foundation precis som du)

- Select Cover-up Concealer

- Slimshine i "Gentle Simmer"

- Cream Colour Base i "Pearl"

- Pigment "Vintage Gold"

2009-01-22 @ 00:00:28
Postat av: Johanna

Emelie: Åh, det är ju så fint! Och vad jag är avundsjuk, vill också ha ett Mineralize!Sminkjante: Prep + prime för läpparna ska jag helt klart titta på nästa gång jag har vägarna förbi Sthlm, även Bare study. Någon ögonskugga skulle inte vara helt fel att ha heller!Josephine: Jag har två foundations från dem men tycker lite sådär om dem, men deras puder är super! Har Blot Powder som mattar ner riktigt bra och har även ett löst som skimmrar lite grann och ger jättefin lyster till huden :)Heartcore: Då är vi två! Vill ha alla, nu!Sofia: Jag har faktiskt aldrig provat något stift eller en skugga, men vill! Åh, jag som så gärna vill hjälpa till!Lotta: Select cover-up har jag också pillat på några gånger, verkar ju vara en bra concealer och kostar ju inte heller multum! Var in och kollade på Gentle Simmer, helt klart en färg i min smak :)

2009-01-22 @ 16:55:55
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Lotta

ja select cover-up är kanon! så tunn och fin men täcker ändå bra. den är en värdig ersättare till biotherms forget it nu när den försvinner.

gentle simmer är en underbar färg, så diskret men ändå så snygg!

här är en bild från rocketqueen

http://rocketqueens.blogg.se/2009/january/bali-mynah-sea-otter-lucky-charmed.html

och en till

http://rocketqueens.blogg.se/2008/july/fast-thrill.html

2009-01-22 @ 20:25:41
Postat av: Johanna

Lotta: Tack för länkningarna, ser ju för underbart ut! :)

2009-01-23 @ 23:25:37
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Jag har ju bara min paint pot i Bare study från MAC men den gillar jag verkligen.. precis den krämskugga jag letat efter.. att den funkar som bas är ju jättebra med :)

2009-01-27 @ 10:12:51
Postat av: Mary

Älskar...Mineralize blush i nyansen Dainty.Blush i Pink Swoon.Lip Gelée i nyansen Slicked pink.Eyeshadow i Shroom och Ricepaper.Mineralize Skinfinish i Petticoat (i små små mängder på kindbenet som highlighter, tyvärr kommer det bli färdigt för soporna innan jag använt upp det kan jag tro, räcker nog sjukt länge i den mängd jag använder det i alla fall, mycket för pengarna för mig).

2009-01-29 @ 13:44:22
Postat av: Johanna

Marybeth: Har länge velat haft den faktiskt, verkar ju himla bra!Mary: Dainty är ju så himla fint, har spanat på just den färgen flera gånger! Förstår vad du menar att sakerna räcker så himla länge, jag har haft min Mineralize Skinfinish Natural i ca 7 månader och det ser lika oanvänt ut än! Det är ju både negativt och positivt på ett sätt :)

2009-01-29 @ 20:40:41
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0