En riktig finingJag tycker fortfarande att det är lite synd att min Gel Eyeliner från Face Stockholm torkade in så nedrans fort (det var säkert nå galet med den, fick med den i en tidning). Idag använder jag den som ögonskuggebas, vilket den fungerar alldeles utmärkt till. Men jag ville ju främst använda den som eyeliner. En kräm- alt. gel eyeliner tycker jag är blir så mycket snyggare än en t.ex. dip liner. Man drar lätt en snygg linje och så blir finishen snygg. Kolla bara in den här vingen som Therése har dragit, gudomligt snyggt!

Nu är det ju så att jag vill ha en ny, och visst skulle denna palett innehållandes hela 4 stycken vara kul att ha. Den heter Jet Set Palette och kommer från Smashboxs senaste kollektion som fått namnet Reign. En annan sak som ingår i kollektionen är denna ögonskuggepalett, som i mina ögon ser ut som Ballerinakakor, haha.

Men priset då? 450 riksdaler. Skulle inte tro det va! Men fin är den allt. Och önska sig kan man alltid.

Kommentarer
Postat av: Marie

ALLA som fick den där eyelinern från FACE genom Damernas är missnöjda, den torkar och är dåligt pigmenterad. Jag tror inte att det är deras ordinarie produkt faktiskt..

2009-08-25 @ 18:54:22
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Postat av: Hanna

Man fick den i DV, jag drabbades av samma sak med min liner. När jag pratade med butikschefen i Linköping sa hon att det berodde på att dessa hade levererats i plastburkar, medans orginalförpackningarna är av glas.

Jag köpte en ny för jag gillade den så mycket!!

2009-08-25 @ 19:22:53
URL: http://hannalinde.blogg.se/
Postat av: Josephine- Makeuponista

Jag kastade min liner för någon dag sedan, stentorr :/

2009-08-25 @ 20:17:57
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Kabuki-Emma

Märker att jag inte var den enda som fick en torris, använder min nuförtiden som skuggbas när jag gör svart sotning. Tack för en bra blog, en av mina favoriter! Välkommen att kolla in min nya beautyblog Kabuki, är hudterapeut och bloggar om smink, hudvård och skönhetstips, http://www.kabukibeauty.blogspot.com/

2009-08-25 @ 20:37:40
URL: http://www.kabukibeauty.blogspot.com/
Postat av: Lina

Min är också torr men med fuktad pensel så funkar det fint. :)Gillar den iofs som ögonskuggebas också. :)

2009-08-25 @ 21:13:52
URL: http://lina.umea.com
Postat av: marybeth

Min har säkert torkat med, jag har inte kontrollerat det om jag ska vara ärlig.. Jag är på jakt efter en krämliner eller gelliner.. men vet inte vilken jag ska satsa på.. Face, Mac, MAD, Smashbox mfl. det finns ju en uppsjö!

2009-08-25 @ 22:33:59
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Emma

Har du Makeupstore i närheten? Dom ska tydligen ha en bra...

2009-08-26 @ 19:26:16
Postat av: Johanna svarar

Marie, Hanna, Josephine, Kabuki-Emma, Lina: Men då är jag inte ensam då! Det var ju lite synd, för till en början var den toppen tycker jag! Plastburkarna kanske var boven i dramat trots allt. Men jag använder den också till skuggbas nu till sotningar, till det funkar den finfint!Marybeth: Det finns ju så många att man storknar! Har sneglat lite på Coastal Scents, de är billiga och de gillas av många.Emma: Nu när jag börjar plugga på måndag så kommer jag ha en väldigt nära! Ska in och spana på dem någon dag :)

2009-09-04 @ 20:43:29
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0