China Glaze

Jag tokgillar färgen. Men lacket är tokdåligt. Jag har gett det flera chanser men efter varje dags slut springer jag och hämtar nagellacksremover. Jag väntar ca 1 h på att det ska torka (vilket är på tok för länge) men ändå är lacket lika kletigt och det nöts bort på en gång. Måste man ha underlack tro? Men det har jag å andra sidan inte med de andra CHG lacken. Lite synd då det är ett så pass snyggt lack.

image74

Kommentarer
Postat av: Peter

Ingenting att rekommendera då med andra ord? själv tycker jag nog att OPI är det bästa nagellacket jag testat fn. Mavala är också ett lack som är hyfsat med tanke på priset. I kväll blir det lackbyte på naglar o tår, funderar på Mavala Bordeaux eller Las Vegas, vilket tycker du J?

2008-05-26 @ 20:02:16
Postat av: Johanna

Peter: Jag rekommenderar inte detta lack iallafall, men de andra CHGlacken är bra! Opi vill jag gärna testa, men är inte så sällan inne på Kicks. Jag tycker att Las Vegas är en snygg nyans så kör på det du! :)

2008-05-26 @ 20:21:53
URL: http://makeupjunkie.blogg.se
Postat av: Sminkan

Kanske ett överlack som är snabbtorkande kan hjälpa? Eller har du redan det?

2008-05-26 @ 20:30:09
Postat av: Johanna

Sminkan: Jag har ett, men det är sådär. Ska nog införskaffa mig ett bättre och ge det en chans till tror jag :)

2008-05-26 @ 20:47:40
URL: http://makeupjunkie.blogg.se
Postat av: Linda

Vad lustigt, jag målade detta lack första gången i torsdags och satt just och förundrades av vilken hållbarhet det har!! Tycker de sitter kanon. Iof har jag grundat med kombinationsöver/underlacket från CG också. Om de kanske beror på det för mitt sitter som berget :P..

2008-06-01 @ 01:27:09
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Johanna

Linda: Åh, nu blir jag avundsjuk att ditt sitter bra :P Men jag ska nog skaffa mig ett underlack för jag älskar verkligen färgen. Sticker verkligen ut!

2008-06-01 @ 09:30:10
URL: http://makeupjunkie.blogg.se

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0