Nivea 04 ToffeeVad dåligt med inlägg det blir, jag ber om ursäkt! Men idag så inhandlades dem allra sista klapparna, äntligen säger jag bara. Svårast är att komma på klappar till sina bröder, det är ju i princip omöjligt. Tjejer är ju mycket lättare, det är bara att köpa lite lack så lyser det i  deras ögon. Men nu babblar jag så här igen, om något helt annat. Detta inlägg ska ju handla om ett stift från Nivea!

Detta är en favorit, otroligt glossigt så man kan säga att detta är som ett läppglans fast på stift. Färgen är härligt rosa/röd/brunaktig och passar väldigt bra till vardags. Jag ska nog införskaffa ett till, tror att Tea Rose skulle sitta fint. Läs mer om produkten och se färgerna på Niveas svenska hemsida!

Kommentarer
Postat av: RM

Rawr, härlig färg!

2008-12-21 @ 22:48:55
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Naturligt Vacker

Vad fint! En riktig pussmun :).

2008-12-22 @ 00:02:15
URL: http://naturligtvacker.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Jag känner igen det där med dåligt med inlägg, det är för få timmar på dygnet nu! :)Bröder är svåra, jag håller med. Min bror brukar dock önska sig hushållsprodukter och det är ju bra, i år har jag köpt en elvisp och ett kastrullset. Tillsammans med päronen är jag med på en vattenkokare och ett våffeljärn med.. Åren innan har jag köpt kläder, en fritös, en popcornmaskin osv... han fick en mobil av oss alla ett år med.. men det är inte lätt.. :) Musik är annars en bra grej tycker jag!Det ser jättefint ut!

2008-12-22 @ 09:48:25
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Malin

åh, vill också passa i lite mörkare läppar.. jag ser bara konstig ut. haha kram malin

2008-12-22 @ 11:40:04
URL: http://www.metrobloggen.se/merlyn

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0