Tummen upp för The Body Shop Body butter!

I julas förra året så fick jag tre små bodybutters av min mamma. Jag hade länge velat ha ett men det blev aldrig av. Tyckte alltid att förpackningarna var så stora och så var det också svårt att bestämma sig för vilken "smak" man ville ha. Men så fick jag dessa tre små byttor som var alldeles lagom stora. Dessa var: oliv, mango och kakao. Min favorit är helt klart mango då jag älskar fruktiga och fräscha dofter. Och så älskar jag att äta mango så den blev ju ganska självfallet min favorit. Och själva smöret i sig är alldeles underbart! Lätt att smörja in, går in fort i huden och återfuktar bra! Tummen upp!


Kommentarer
Postat av: Anna(din mammas jobbarkompis!)

Hej Johanna!

Vilken fin blogg du har! Kul att läsa och få lite tips. Jag är inte så duktig på smink, men har fastnat för hudkrämer och duschkrämer med lite egna dofter. Mina favoriter är Bath & Bodyworks produkter. Fast jag älskar Bodyshops butter jag med. Ha det bra!

2008-08-25 @ 23:14:14
URL: http://minaungar.blogspot.com
Postat av: Johanna

Anna: Hej! Vad kul att du gillar bloggen, det uppskattas verkligen. Bath & Bodywork har jag inte hört talats om, men det är nog något jag får kolla in! Ha det bra du med! :)

2008-08-26 @ 10:06:30
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Linda

åh ja dessa är ljuvliga, skulle vilja ha en av varje sort :P

2008-08-26 @ 12:46:47
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Johanna

Linda: Skulle också vilja ha alla, men då skulle alla sparpengar försvinna ;)

2008-08-26 @ 14:51:03
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0